...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
heja
312 příspěvků 13.01.06 23:23
...

S pečením v remosce mám výborné zkušenosti. V počátcích naší rodiny jsme bydleli 4 v 1 místnosti bez kuchyně - jen s 2-ploténkovým vařičem a remoskou. Pekla jsem v ní i vánočku stočenou do kruhu, klasické povidlové buchty (Honzovy), vánoční cukroví a vůbec všechny běžné bublaniny, dokonce i chléb na štědrovečerní stůl. Poměr, v jakém se musely běžné recepty zmenšovat už si nepamatuji, asi to bylo spíše odhadem. Teď jsem si zase pořídila remosku - snad z nostalgie, ale peču v ní obvykle masa a různé zapékané pokrmy (pečivo pro značně rozrostlou rodinu by se do ní už nevešlo), ačkoliv, bábovku jsem v ní pekla nedávno. Přeji hodně zdaru při experimentování.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
heja
312 příspěvků 13.01.06 23:45
...

Ach já popleta!! Toto měl být příspěvek k Sladkému pečení v remosce Papáji a já ho omylem napsala jako nové téma. Omlouvám se všem.
Pepíčku, prosím, je-li možno, přesuň ho tam, kam patří, nebo ho smaž.
Děkuji moc.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz