Drazí labužníci,
zblblá ze sledování amerických filmu a z pobytů v anglosaských zemí, mi zachutnala věc, kterou bych jako dítě „nežral“ (ono, není se co divit, vychována školní jídelnou a maximálně rozblemcanou vařenou mrkví). Ale k věci, potřebovala bych naučit, jak se dělají takové ty křupavé mrkvičky, kapustičky, zelené fazole..prostě příloha k masu..vím, že rodina u které jsem bydlela v Anglii dávala zeleninu do MW s pár lžícemi vody a po vyndání to polila ochuceným máslem a mňam. Ale ouha, doma se mi to nějak nedaří. Z apetitu jsem vyčetlarecept na glazovanou mrkev, ale po neuspěchu se zelenými fazolemi (buď tvrdé či zase zešedlé a měkké) nemám odvahu.
Děláte to někdo a jak? Prosím hlavně zahraniční hospodyňky, které na tuto úpravu zeleniny musí mít jednoduché fígle..díky:-))