...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
heja
312 příspěvků 27.12.05 20:42
...

Rybí polévku vařím tak z 4-5 hlav a vždy vydloubnu očička, aby se na mne kapřík vyčítavě nekoukal a žábry pracně vyříznu, protože mne maminka učila, že jsou hořké. Leč , letos jsem je v jedné hlavě zapomněla a ono nic. Polévka byla stejně dobrá jako jindy. Tak to asi bude jiný důvod, proč je odstranit. Třeba, že fungují jako filtr a je v nich spousta fujtajblu. Jo, a ještě jsem kdysi cosi zaslechla o nějaké trojúhelníkové kosti za hlavou, která je prý také hořká, ale tu jsem nikdy neobjevila.

Reakce:
 
manek 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 28.12.05 07:47
Kapří hlavy

Hejo, nedělej si vrásky: když tam dáš hlavy jenom oprané, s očičkama a žábrami, tak se nic neděje. Syrová žábra jsou opravdu hořká, ale v polévce se to nijak neprojeví. Trojúhelníková hořká kost za hlavou je úplné novum, to jsem ještě ani neslyšel, ani nikdy nenašel…
Takže žábra a oči vyndat jen ten komu vadí, ostatní můžou nechat tak!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz