vzdycky jsem videla, ze se susily jen cervene papricky. Mam ted hafo ve sklenicku zelenych, uz ale asi nestihnou zcervenat. Muzu je ususit i tak, ty zelene?
...
ziadny problem, kludne ich usus. mne pri suseni vzdy scerveneli aj tie najviac zelene, tazke vysledok bol cerveny, bez ohladu na to, z coho sa zacinalo. ja som ich vsak susila len pri beznej izbovej teplote. mozno keby sa susili nejakym rychlejsim sposobom (susicka alebo slabo vyhriata truba), tak by si zachovali zelenu farbu…
.. Už kolikrát jsem koupila v obchodě zelenou papriku jakoukoliv a když jsem jí nezkonzumovala, tak zežloutla či zčervenala. Klidně je otrhej.
Papričky suším tak, že ich utriem vlhkou handričkou a nastrihám na papier. Či zelené alebo červené. Potom ich presypem do koreničky a vyzerá to veľmi dobre a aj sa to ľahko používa. Teda dúfam, že myslíš pálivé papričky. Posledné sladké papriky z úrody taktiež utriem vlhkou utierkou a suché ich vložím do sáčku do mrazničky. V zime ich celé vložím do polievky vyvariť pre chuť a vôňu a potom vyhodím.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
