Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
1. Rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Můžeme použít i jinou rýži s různou příchutí. 2. Mrkev a kedluben oloupeme a rozkrájíme na nudličky. Květák a brokolici očistíme, omyjeme a rozebereme na růžičky. 3. Zeleninu vaříme v osolené vodě - mrkev 10 min., květák 8 min., kedluben 7 min. a brokolici 6 min. Scedíme a vývar zachytíme. Cibuli a česnek oloupeme a rozkrájíme na dílky, resp. na tenké plátky a opečeme na másle, poprášíme karí a krátce osmahneme. 4. Přilijeme 200 ml zeleninového vývaru a ještě několik minut povaříme. Osolíme, ochutíme kayenským pepřem a citronovou šťávou. Vmícháme okapanou zeleninu, divokou či jinou rýži a tykvová semena.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zeleninové karí s divokou rýží