Recept Zavařené pečené vepřové maso dle souseda Káji

marmelada Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na větší kusy, asi tak, aby se do sklenice dost na těsno pěchovaly. Osolíme, okmínujeme a dáme na hodinu odkryté péci, až chytne pěknou barvičku. Ještě horké natlačime do sklenic, lehce zalijeme výpekem i s tukem. Plníme do sklenic asi 4 cm od horního okraje - maso vyběhne. Zavíčkujeme a zavařujeme - sousek Kája ho vaří je 1x 1 hod., já bych doporučovala to druhý den ještě na 1 hod. zopakovat.

Recept je z kategorií: Konzervace

Nahlásit recept

  • 26.06.05 vloženo
  • 30965x zobrazeno

Ingredience

  • Maso z plecka a bůček bez kosti
  • sůl
  • kmín

Doporučená příloha

  • podle Káji rozpéct v troubě, k tomu zelíčko a knedlíček

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Zavařené pečené vepřové maso dle souseda Káji

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Zavařené pečené vepřové maso dle souseda Káji

Pupek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Zavařené pečené vepřové maso dle souseda Káji

A už toho nech nebo si zaslinám celou klávesnici a udělá se mně šoufl od žlučníku z hladu… :o). Stejnak už mně kručí v žaludu, jdu se zakousnout do ledničky!!!

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Koláč bez vajec s tvarohem

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz