Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
skrizala Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Mléko udržujeme těsně před bodem varu.Do něj vmícháváme na co nejdrobněji nakrájené tvarůžky.Po rozpuštění,za stálého míchání přidáme tvaroh,pak máslo a opět necháme rozpustit.Přidáme koření,odstavíme od plamene,přelijeme do uzavřené nádoby a do vychladnutí obracíme.(Jinak kmín klesne na dno nádoby). Doporučená teplota podávání je 10-15 stupňů.
Recept je z kategorií: Pomazánky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Tvarůžková pomazánka podle tchýně Edy Ruska