Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
lenulef Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rozehřejeme troubu na 200 stupňů. Rohlíky překrojíme,namažeme máslem, kečupem a posypeme pizza kořením. Poté obložíme sýrem a anglickou slaninou a zapečeme, aby byla slaninka dokřupava ;-) Jednoduché, rychlé a chutné!
Recept je z kategorií: Chuťovky
dobré vínečko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Superrychlovka
Wolfgu, které, že krabicové archivuješ???
tak lenulefi, opracdu učím, ale co to má co
společného s tvou mňamku?
6 příspěvků 11.2.10 18:47
Děkuji za upozornění, polepším se
584 příspěvků 11.2.10 04:15
Dvojsmysly nezkouším, na to je tu poněkud stuchlý vzdoušek, ale pokud ráda čerstvý větřík, nemám o něj nouzi
Pravdu díš. Ale je to taková studentská chuťovka pro strávníky.
Zdravím.
256 příspěvků 11.2.10 03:27
Sakryš, Wolfgu, kdybych nebyla už stará hráza, aj bych se začervenala. Vzhledem k tomu, že jsme v receptech, nějak jsem ten dvojsmysl opomenula, hahaha!!! To by bylo na docela zábavnou debatu, ale to sem prostě tahat nemůžeme!!!
551 příspěvků 11.2.10 03:23
Co je na tom receptu superrychlé? Než rozehřeji troubu, než nakrájím a obložím rohlíky, než je zapeču … to už mám dávno i snězené orestované kuřecí prsíčko na kapce oleje, s pórkem, zastříknuté soy sauce a sweet chilli sauce a k tomu dva tousty z toustovače.
24 příspěvků 11.2.10 02:13
Zdravím - a mám problém. Nevím, jak naložit s termínem „pizzakoření“. Pro mě totiž toto slovo znamená toliko, že máme použít nějaké koření, které se dává do pizzy. A kečup - spíš na vajíčka, když už.
Já bych dal rajče na krajíček tmavýho toustovýho celozrnáče, na každý krajíček pěkně kolečko a na to mírně česneku a bazalky, nebo oregána - a je to. Třeba i kousek šunky, když na to přijde, ale tu slaninku? Tu spíš zase na ta vajíčka:-)
Ale - proti gustu… znáte to, že.
41 příspěvků 10.2.10 17:11
Máslo + anglická slanina + sýr = úspora za Šaratici či Zaječickou.
Krom toho sýr se dává na ten rohlík? Píšeš obložíme. V každém případě, ať už je sýr na rohlíku nebo jinde, bych dopředu upozorníl hasiče, že nemají výjezd.
588 příspěvků 10.2.10 16:57
a kde je ten recept ?
pokud by ti to delalo problem tak se podivej na jine recepty jak jsou napsane a tam je to krasne videt
kdyz vkladam recept je tak si prectu v jakem formatu ho mam vkladat je to krasne a strucne i z ukazkami popsane … takze se na to podivej a uprav ingredience pod sebe
jinak tvuj recept zmizi v propadlisti dejin a
vyhledavac ho nenajde. Je to velmi snadne a jednoduche proste zmacknes parkrat
enter
jo a jeste by za ingredienci mely byt
carky 
6 příspěvků 10.2.10 14:58
Tak nevím, jeli učitelas opravdu učitelem…možná až někdy recept ve slabé chvilce vyzkouší, bude na něj mít trošinku jiný názor
A mimochodem, když někdo víno nemusí,
klidně může zapít něčím jiným…už mám strach napsat čím, aby se do
mě zase někdo neobul
584 příspěvků 10.2.10 04:16
Nemáš se proč stydět, Landospandos. Nejenže byl dobrej, tenhle lanč, ale ke všemu ještě voněl. Dnes si ho nekupuj, má obě vlastnosti záporné.
Spíš bych uvítal, jaké špičkové výkony podáváš v současnosti (toto je slušný dotaz, i když je po desáté)
256 příspěvků 10.2.10 03:46
Děcka, tož neblbněte. Můj špičkový výkon po svatbě byl smažený lunč.
584 příspěvků 10.2.10 03:39
Á, pan kolega je someliér začátečník. Z krabic, učiteli, je skvělé archivní
(když už)
Mno, každý někdy začínal, já jsem v začátečnickém stadiu již léta. Já bych recepty tohoto druhu až tak nepohrdal, vzhledem k tomu, že sem může recept přidat každý. Labužník si prostě ze zdejší přehršle vybere podle vlastního úsudku.
to musí být pro opravdové labužníky, jen nevím jaké víno k tomu podávat, asi výběr z krabic
Ach jo…