Recept Šumajzl

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy, které mnoho neproplachujeme vodou. Osmažíme na sádle jemně krájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, ochutíme solí a pepřem a zapečeme v horké troubě.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 7661x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200g bílých fazolí
  • 100g krup č.7
  • 50g sádla
  • 100g cibule
  • sůl
  • pepř
  • česnek dle chuti

Doporučená příloha

  • Podáváme s kysaným zelím a pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šumajzl

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Cuketové placky Cuketové placky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz