Recept Šumajzl

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy, které mnoho neproplachujeme vodou. Osmažíme na sádle jemně krájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, ochutíme solí a pepřem a zapečeme v horké troubě.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 10585x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200g bílých fazolí
  • 100g krup č.7
  • 50g sádla
  • 100g cibule
  • sůl
  • pepř
  • česnek dle chuti

Doporučená příloha

  • Podáváme s kysaným zelím a pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šumajzl

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz