Recept Šumajzl

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Zvlášť uvaříme fazole, zvlášť kroupy, které mnoho neproplachujeme vodou. Osmažíme na sádle jemně krájenou cibulku s plátky česneku. Vše promícháme, ochutíme solí a pepřem a zapečeme v horké troubě.

Recept je z kategorií: Bezmasá jídla

Nahlásit recept

  • 7520x zobrazeno

Čas přípravy

  • 45 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 200g bílých fazolí
  • 100g krup č.7
  • 50g sádla
  • 100g cibule
  • sůl
  • pepř
  • česnek dle chuti

Doporučená příloha

  • Podáváme s kysaným zelím a pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Šumajzl

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz