Recept Solöga

babi Švédská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Položit ančovičky do středu mělkého talíře. Dokola položit cibuli, potom do většího kola petrželku, ještě většího červenou řepu a úplně nakonec kruh brambor. Položit žloutek do středu všeho a podávat dobře vychlazené. P.S.: Pro ty co nechtějí jíst syrová vejce: povařit vejce po jednu minutu, ihned vložit do ledové vody a vyjmout žloutek. Studený předkrm se podává jako druhý chod Smörg&

Recept je z kategorií: Zdobená vejce

Nahlásit recept

  • 01.12.02 vloženo
  • 5292x zobrazeno

Počet porcí

  • 1 porce

Ingredience

  • 2 filé ančoviček (sardelí), nebo podle chuti, posekané
  • 1 malá cibule, nejlépe červená, oloupaná a na jemno posekaná
  • 1 malá naložená červená řepa, jemně nakrálená
  • 6 snítek čerstvé petrželky, jemně posekané
  • 2 uvařené malé brambory na malé kostky nakrájené
  • 1 syrový žloutek

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Solöga

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz