Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
martin Do oblíbených Chci uvařit Tisk
cibuli, mrkev, pórek a hrášek dusíme na másle asi 5 minut v hlubším hrnci se silným dnem, pak přidáme vločky a ještě chvilku dusíme - nutné míchat, aby se vločky vespod nepřichytly. Poté nalijeme bouillon a vaříme asi deset minut, až jsou vločky rozvařené. Meztitím smícháme žloutky se smetanou, muškátem a solí a vložíme do polévky. Zamícháme a vaříme ještě asi 5 minut. Z bílků, které zbyly, můžeme mezitím na pánvi osmahnout jednoduchou omeletu, nakrájet na kostičky a polévku tím před servírováním ozdobit. Tento recept je opravdu skotský, a podle toho jsou i nízké celkové náklady :-), ale polévka je to skvělá
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
20.11.11 18:15
Líbil se mi Martinův komentář u lososa - http://www.labuznik.com/…-v-zabaione/#…
-, tak jsem zkusila jeho skotskou polévku a byla výborná, ovesnou jsem
nevařila pár let, takže, Martine, díky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Skotská ovesná polévka-haute cuisine za pár korun
Líbil se mi Martinův komentář u lososa - http://www.labuznik.com/…-v-zabaione/#… -, tak jsem zkusila jeho skotskou polévku a byla výborná, ovesnou jsem nevařila pár let, takže, Martine, díky