Recept Salát z drůbežích jater z Toskánska

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Játra důkladně omyjeme pod studenou tekoucí vodou a osušíme papírovým ubrouskem. V pánvi rozehřejeme olej a játra na něm opékáme za stálého míchání na středně silném ohni 3 - 4 min. Roketu omyjeme a osušíme. 2. Feferonky omyjeme, očistíme a vyřízneme semeník. Lusky nakrájíme na úzké prstýnky. 3. Drůbeží játra a cibuli vyjmeme z pánve, výpek rozředíme octem a 75 ml vody, osolíme, opepříme a přisladíme. Přidáme pokrájené papričky. Roketu, játra a cibuli rozdělíme na talíře a pokapeme omáčkou. Podle přání ozdobíme celými feferonkami a podáváme s bílým chlebem nebo pečivem. Na přípravu tohoto salátu můžeme použít i krůtí játra.

Recept je z kategorií: Saláty

Nahlásit recept

  • 2883x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 cibule
  • 350 g drůbežích jater
  • 4 lžíce oleje
  • 2 svazky rokety
  • 2 červené feferonky
  • 50 ml bílého vinného octa
  • sůl
  • pepř
  • cukr

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Salát z drůbežích jater z Toskánska

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz