Recept Toskánský těstovinový salát

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Toskánský těstovinový salát

Postup

1. Roketu očistíme, opereme a necháme okapat. Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě, scedíme a necháme okapat. 2. Artyčoky dáme okapat a rozpůlíme. Česnek nadrobno posekáme. 3. Smícháme vinný ocet, sherry, česnek, pepř a sůl. Zvolna zašleháme olivový olej. 4. Pínie na slabém ohni nasucho opražíme dozlatova na pánvi. Sýr pokrájíme na kos­tičky. Rajčata omyjeme a rozkrájíme na os­minky. Šunku nakrájíme na nudličky. Všechny připravené suroviny a olivy dáme do mísy. Promícháme se zálivkou a podle chuti osolíme a opepříme.

Recept je z kategorií: Různé saláty

Nahlásit recept

  • 25.04.03 vloženo
  • 5766x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 850 kcal, 33 g bílkovin, 40 g tuků, 84 g sacharidů
  • 100 g rokety
  • 400 g makaronetek
  • sůl
  • 1 konz. srdíček artyčoku (425 g)
  • 1 stroužek česneku
  • 3 lžíce bílého vinného octa
  • 2 lžíce sladkého sherry
  • pepř
  • 6 lžic olivového oleje
  • 20 g pínií
  • 250 g moz­zarelly
  • 400 g rajčat
  • 100 g parmské šunky v plátcích
  • 70 g černých oliv

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Toskánský těstovinový salát

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz