Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Thajská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Maso nakrájejte napríc vláknum na tenké prouzky. Cibuli oloupejte a
nakrájejte na kosticky. Cukrový hrásek prekrojte napul.
Zelezný wok rozehrejte na vysokou teplotu, dejte do nej olej a opecte bleskove
maso az zmení barvu. Vyjmete je a dejte je na ssavý papír.
Do woku pridejte evt. více oleje a restujte 2 minuty krevety. Vyjmete je a
dejte je k masu.
Znovu rozehrejte wok s novou porcí oleje. Dejte do nej cibuli, cesnek, zázvor
a karí pastu a restujte 1 minutu. Nyní pridávejte po cástech rýzi, nesmí
vytvorit hrudky. Nakonec do woku vmíchejte opecené maso, krevety, cukrový
hrásek, rybí omácku a vse prohrejte. Ozdobte prípadne prouzky omelety a
nakrájenou jarní cibulkou.
Recept je z kategorií: Pokrmy z rýže
Sladká cili omácka.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění