Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ryby zbavíme šupin, vykucháme, a dobře promyjeme. Zalijeme 0,5 l studené vody, přidáme ryby a táhneme pod bodem varu asi 10-15 minut. Bujón přecedíme, vložíme celé brambory, cibuli a zeleninu nakrájenou na kostky, kousky vykostěného rybího masa, a vaříme 25-30 minut. Přitom odstraňujeme tvořící se pěnu. Přibližně 10-15 minut před koncem varu přidáme pepř, bobkový list a osolíme. Po ukončení varu přidáme do uchy máslo.
Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Rybářská ucha
Marme, existují, neboj!

Dokonce je někteří i připravují, a znám i takové, kteří je jedí! A je jich určitě víc, než těch, kteří je pouští. Těm, co vidíš v „Jak na to“, jde o trofejní ryby - ty už asi stejně moc k jídlu nebudou. Kapr, co má 30 let, už asi nebude ono!
Ryby se dnes dají sehnat snadno, když nikde, tak v supermarketech je mají určitě.
Měj se hezky
1642 příspěvků 25.1.09 03:43
Jak tak čtu ty tvoje rybí recepty Manku, tak si opravdu přeji mít doma rybáře. Tedy jestli existujou rybáři, kteří ryby chytají. Já je vídám jen v „Jak na to“ a tam ty ryby pouští.
Zase jeden recept v oblíbených, snad někdy ty ryby seženu. Dík.