Recept Ukrajinská rybářská polévka

Ukrajinská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Ryby očistíme, vykucháme a dobře promyjeme. Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit do 2 litrů osolené vody. Po 15 minutách varu přidáme celé ryby, cibuli nakrájenou nadrobno, rozetřený česnek, bobkový list, pepř, kopr nasekaný najemno a vaříme dalších 20 minut. Potom vyjmeme ryby, brambory v polévce trochu pomačkáme tak, aby ještě zbyly i kousky, nalijeme do hlubokých talířů a do každého vložíme celou rybu. *Poznámka:* Polévka musí být hodně pepřená, je výtečná!

Recept je z kategorií: Polévky rybí a z mořských živočichů

Nahlásit recept

  • 10.12.05 vloženo
  • 5463x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg karasů
  • ½ kg brambor
  • 2 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 3 bobkové listy
  • sůl
  • mletý pepř
  • čerstvý (nebo naložený do soli) kopr.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ukrajinská rybářská polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Cibulačka Cibulačka
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz