Recept Pepřová marináda s koňakem či portským

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na sporáku rozehřejeme olej, přidáme všechny ostatní ingredience a ihned stáhneme z ohně. V marinádě obalujeme plátky masa či špalíčky z panenky. Důležité je, aby na mase držel pepř. Zalijeme zbylou marinádou a necháme v chladničce odležet nejméně do druhého dne. Při grilování potíráme zbylou marinádou.

Recept je z kategorií: Marinády

Nahlásit recept

  • 20.06.06 vloženo
  • 6835x zobrazeno

Čas přípravy

  • 10 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na cca 8 porcí na gril (vepř. plátky či panenka vcelku)
  • 2 dl oleje
  • hrst hrubě mletého barevného pepře
  • sůl podle chuti
  • 3 lžičky sezamového oleje
  • 0,5 dl koňaku nebo portského

Doporučená příloha

  • Cokoliv oblíbeného ke grilovaným masům

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pepřová marináda s koňakem či portským

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz