Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rybu osolte a grilujte nebo duste na troše vody v troubě asi 20 minut. Mezitím oškrábejte brambory a uvařte je doměkka. Ještě horké je dejte do mísy s máslem a nasekanou petrželkou. Opraný špenát na 10 vteřin ponořte do horké vody, sceďte a vodu z něj vymačkejte. Špenát spolu s hořčicí, bazalkou, okurkou, jogurtem a solí ve vysoké nádobě rozmixujte tyčovým mixérem do hustého krému. Na předehřátý talíř rozložte filety, špenátový krém a brambory. Z kuchařky Lenky "Požárové":http://muj.labuznik.com/zaznam_denicku.php?c=3251&l=Danda - Což takhle dát si špenát.
Recept je z kategorií: Filé
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
16.5.08 00:00
„Je načase vysvobodit odsouzence z vedlejší role přílohy a nechat se unášet vstříc novým a nevšedním chuťovým zážitkům.“
Líbí se miOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pangasius v tůňce ... z mechu a kapradí
velice zajímavá chuť špenátu, Požárová je kulinářka
Super recept. Vyzkouším.