Recept Manděra Pra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hrách namočíme aspoň na 2 hodiny do studené vody. Pak vodu vyměníme a hrách uvaříme do měkka. Brambory oloupáme a v osolené vodě uvaříme do měkka. Uzené umeleme na masovém strojku a osmažíme na pánvi společně s nakrájenou cibulí. Brambory a hrách také umeleme a přidáme k masu na pánev. Opepříme a osolíme podle chuti a dobře promícáme. Podáváme s feferonkou, nakládanou zeleninou a nakládanými houbami.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 08.03.07 vloženo
  • 3205x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 250 g vařené uzené krkovičky
  • 150 g hrachu
  • 1 cibule
  • sůl a pepř
  • nakládané feferonky na ozdobu
  • nakládaná zelenina na ozdobu
  • nakládané houby na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Manděra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hraběnčiny řezy

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz