Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Kitchenette.cz Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na lívance se také báječně hodí jablečné pyré se skořicí, šlehačka s višněmi, javorový sirup, nutella, tvaroh... dle chuti a fantazie.
1. Smíchejte všechny ingredience a vznikne vám řidší těsto. Nechte ho vykynout do druhého dne v lednici zakryté fólií (popř. přes noc) nebo celý proces urychlete tak, že droždí necháte nejdříve vzejít s teplým mlékem a cukrem, smícháte s ostatními ingrediencemi a těsto necháte vykynout na teplém místě. Zdvojnásobí svůj objem. 2. Smažte v lehce tukem vytřeném lívanečníku nebo pánvi. Doporučuji použít na smažení ghí, má skvělou chuť. Z první strany smažte na středním až velmi slabém ohni, protože tak krásně nakynou a když se začnou tvořit bublinky a budou téměř propečené, lívanečky otočte. 3. Servírujte s kyselou smetanou, ovocnou omáčkou nebo marmeládou či jednoduše s cukrem a skořicí. "[* https://data.labuznik.cz/labuznik/images/original_temp/19580.jpg *]":http://r.webdio.cz/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=841__zoneid=0__cb=d4609b42ae__oadest=http%3A%2F%2Fwww.kitchenette.cz%2F
Další recepty na Lívance
Recept je z kategorií: Palačinky a lívance
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice