Recept Kvašáky

roader Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kvašáky

Úvod

moje kvašaky jak je delam ja

Postup

Okurky necham mačet asi 20min ve studene vode.na dno lahve dam kopr ,koriandr,a semeno hořčice.nasledne přidavam okurky a každou vrstvu prokladam již popsanejma potřebama.solnej lak svařim a necham schladnout pak tam jebnu ten ocet .vrchni čast sklenice zafixuju pevnejma stvolama od kopru je to proti plavani okurek na hladine nalevu.pak na okurky naleju lak a necham 7-10 dnu pracovat.neni potřeba tam davat nejaky vinne či višnove blbosti.to vše a dobrou chut.ps:je možne tyto okurky sterilovat ve vlastnim nalevu zhruba takhle.20minut na 85 stupnu.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla

Nahlásit recept

  • 21.07.10 vloženo
  • 16111x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 5 porcí

Ingredience

  • 2kg čerstvejch velkejch okurek.9-12 cm
  • kopr, celej svazek
  • kus křenu
  • 2lžice horčičneho semene
  • 1kavovou lžičku koriandru
  • vodu na nalev asi 3l
  • sul,na 1l nalevu 2 polevkove žlice sole
  • 1lžička octa

Doporučená příloha

  • chleba s maslem

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

labuznik 29.9.10 12:35

Diskuse k receptu Kvašáky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Kvašáky

martinsog
103 příspěvků 22.7.10 05:12
Re: KVAŠAKY

Pred dvomi týždňami sa mi na rybársko-gulášovo-grilovaco-pivnom víkende podarilo vykopať poľnou lopatkou pri na brehu „kus chrenu“. Až po ťažkej tortúre, ktorá spočívala v odsekávaní listov a sekaní na menšie kúsky sa tento „kus chrenu“ zmestil do igelitky nemenovaného hypermarketu… Toto bude podľa receptu asi moc. :D

Wolfg
584 příspěvků 22.7.10 04:55
Cesťáku

dík za Tvůj normální slovanský recept. Byl nejvyšší čas :-)

Roomanka
205 příspěvků 22.7.10 03:03
Re: KVAŠAKY

Já jsem dnes samé každopádně. To bude tím horkem…:oops:

Roomanka
205 příspěvků 22.7.10 03:02
Re: KVAŠAKY

Každopádně si uprav název receptu. Verzálky tu vnímáme jako hulákání, což rádi nemáme.

Roomanka
205 příspěvků 22.7.10 03:01
Re: KVAŠAKY

Jebnu ocet. To jsi mě pobavil! Ale nevím, co si vyslechneš. I když máš recept vzorově napsaný včetně fotek. No, uvidíme.:o Každopádně je to klasika a vinné listy většinou taky nedávám.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz