Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Nero Indická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuřecí maso nakrájíme na kostky asi 1,5cm velké. Cibuli osmažíme na velké pánvi do zlatova. Pak k cibuli přidáme směs koření a kuřecí maso. Za stálého míchání pražíme asi 1 minutu. Zalijeme dostatečným množstvím vody, aby překryla maso (asi 600 ml) a podle chuti osolíme (asi 1,5 KL soli). Přivedeme do varu a dusíme zakryté 45 minut, až je kuře téměř měkké. Je-li třeba, přidáváme vodu. Pak přdáme očištěné brambory a oloupaná a na čtvrtky rozkrojená rajčata a dusíme dalších asi 20 minut, až jsou brambory měkké.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Indický chléb chapati, raeta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuře Dopiazza
4813 příspěvků 25.1.09 03:43
Krása. Indická kuchyně je snad nejoblíbenější mého partnera.
Chcete-li vařit indickou kuchyni, doporučovala bych investovat pár korun do elektrického mlýnku na koření a před každým vařením si potřebné množství čerstvě namlet.
Rozdíl je nepopsatelný.