Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Dharma70 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Umytý baklažán pokrájame na plátky, posolíme a necháme odstáť 20 – 30 minút ( aby sme ho zbavili horkosti ). Potom plátky umyjeme, usušíme a nakrájame na kocky. Na oleji zpeníme cibuľu nakrájanú na kocky, pridáme kari a za stáleho miešania restujeme. Pridáme prsia nakrájané na slížiky a opečieme zo všetkých strán. Potom vložíme nakrájaný baklažán a olúpané, na kocky nakrájané paradajky. Podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme kyslú smotanu ( jogurt ), sójovú omáčku a už len prehrejeme – nevaríme. Podávame s varenou ryžou.
Recept je z kategorií: Drůbež
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kuracie prsia na kari s baklažánom
144 příspěvků 25.1.09 03:43
uplne s tebou souhlasim. Navic, kdyz se da vyvar zredukovat a zmrazit.
2 příspěvky 25.1.09 03:43
Tak jsme prave dojedli a je to neskutecne lahodny pokrm. Lilek jsem ani nenechavala odlezet, horky nebyl, ba naopak - mel skvelou chut a prsicka jsem nekrajela na nudlicky, ale pripravila jako steaky na testovinovem hnizde, vse prelite smetanovo-kari kremem. Byla to skutecne vyborna, bleskove rychla delikatesa!
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Zkusím tu variantu s jogurtem - a byť se mi tento recept zamlouvá, tak nejspíše bych zkusil vývar přírodní (omlouvám se, nic proti ´vývarovým kostkám´, občas se hodí - ale pokud je to možné, není nad pracnější vývar´ přírodní
38 příspěvků 25.1.09 03:43
To se mi líbí, lilek i kari i rajčata mám moc ráda, to kuře se v tom ztratí
Brzy vyzkouším, dík! 