Recept Křupance

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vše smícháme dohromady (je možné, že bude potřeba více mouky, jelikož každá mouka jinak pije) a necháme chvíli odpočinout. Poté po částech rozválíme a vykrajujeme různé tvary a v každém tvaru vždy dvakrát nařízneme.Poté dáme smažit do friťáku nebo aspon na pánev, ale křupance musí být ponořeny v tuku.Po usmažení obalíme v moučce.Jsou moc dobré

Správné křupance musí křupat.

Recept je z kategorií: Koblihy


Reklama

Nahlásit recept

  • 02.05.08 vloženo
  • 3711x zobrazeno

Ingredience

  • 1/2 kg hladké mouky, 2 žloutky, 1 vejce, 1/4 l zakysané smetany, 2 lžíce rumu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Křupance

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Mirka.K
6 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Křupance

To záleží jak tlusté to budeš chtít mít ale čím tenší tím více křupavější:-)

Jinak zapoměla jsem heslo takže teď tu budu pod Mirka.K

 
HelcaK
960 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Křupance

prosím, můžeš doplnit, jak silně se má těsto vyválet? Díky

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz