Recept Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Úvod

z kuchařky Albert

Postup

Marinádu povaříme 8 minut, až bude zhoustlá a lesklá a vychladíme ji.
Plátky krkovice, osolené a opepřené, do ní naložíme a necháme marinovat přes noc.
Během grilování potíráme marinádou.

Recept je z kategorií: Krkovička


Reklama

Nahlásit recept

  • 07.03.15 vloženo
  • 3104x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut+marinování

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 plátků krkovice
  • pepř, sůl.
  • Marináda:
  • 125ml portského
  • 125ml brusinek
  • 1 lžíce balsamica
  • 50g cukru
  • 3 kousky kůry pomeranče
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 bobkový list
  • 1 svitek skořice.

Doporučená příloha

  • opečené brambory a zelené fazolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 07.03.15 20:09

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Chléb s celerem Chléb s celerem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz