Recept Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Úvod

z kuchařky Albert

Postup

Marinádu povaříme 8 minut, až bude zhoustlá a lesklá a vychladíme ji.
Plátky krkovice, osolené a opepřené, do ní naložíme a necháme marinovat přes noc.
Během grilování potíráme marinádou.

Recept je z kategorií: Krkovička


Reklama

Nahlásit recept

  • 07.03.15 vloženo
  • 2993x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut+marinování

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 plátků krkovice
  • pepř, sůl.
  • Marináda:
  • 125ml portského
  • 125ml brusinek
  • 1 lžíce balsamica
  • 50g cukru
  • 3 kousky kůry pomeranče
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 bobkový list
  • 1 svitek skořice.

Doporučená příloha

  • opečené brambory a zelené fazolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 07.03.15 20:09

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz