Recept Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Úvod

z kuchařky Albert

Postup

Marinádu povaříme 8 minut, až bude zhoustlá a lesklá a vychladíme ji. Plátky krkovice, osolené a opepřené, do ní naložíme a necháme marinovat přes noc. Během grilování potíráme marinádou.

Recept je z kategorií: Krkovička

Nahlásit recept

  • 07.03.15 vloženo
  • 3761x zobrazeno

Čas přípravy

  • 20 minut+marinování

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • 8 plátků krkovice
  • pepř, sůl.
  • Marináda:
  • 125ml portského
  • 125ml brusinek
  • 1 lžíce balsamica
  • 50g cukru
  • 3 kousky kůry pomeranče
  • 2 snítky tymiánu
  • 1 bobkový list
  • 1 svitek skořice.

Doporučená příloha

  • opečené brambory a zelené fazolky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

daduuja 7.3.15 20:09

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Krkovička v marinádě z portského a brusinek

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Brambory zapečené s brynzou

Nejlepší recepty

Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Mrkvový salát Mrkvový salát
Zapečený losos s pórkem (pro Lvy) Zapečený losos s pórkem...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz