Recept Medová krkovička

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Plátky krkovičky osolíme, opepříme. S kořením na marinádu moc nepřehánět, a dobře ho rozdrtit, myslete na to že hlavní ingrediencí je ten med, a pokud je domácí, bude tam i hezky vonět.

Plátky krkovičky necháme v marinádě přes noc odležet. Do pekáče si nasypeme nakrájenou cibuli, na ni položíme plátky. Pečeme zakryté z jedné strany 20 minut, opakovat z druhé strany, pak odkryté zhruba stejnou dobu z obou stran.

Recept je z kategorií: Krkovička


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.06.11 vloženo
  • 7545x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg krkovice
  • velká cibule
  • Marináda:
  • cca 100 g medu (nejlépe domácí)
  • 4 lžíce worčestru
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 2 lžíce ostré sojové omáčky
  • sůl
  • pepř
  • trochu sladké papriky
  • hořčice bílá mletá
  • chilli mleté
  • tymián mletý
  • sušený celerový list
  • majoránka
  • olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Medová krkovička

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz