Recept Kdo rád játra

yanul Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřová játra, nejlépe z doma krmeného pašíka, ale kdo tu možnost nemá, nic se neděje, nakrájíme cca na 1 cm silné proužky tak, abychom je po jednotlivých kouscích mohli zabalit do plátku šunky nebo šunkového salámu. Upevníme párátkem a pak je klasicky obalíme v trojobalu. Do vajíčka přidáme prolisovaný česnek a kdo chce, přidá do strouhanky jemně nastrouhaný tvrdý sýr. Není to ovšem nutné. Po obalení smažíme na tuku a uchováváme na teplém místě, nejlépe v kastrolu, do kterého dáme sítko na napařování knedlíků.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 01.02.07 vloženo
  • 6474x zobrazeno

Ingredience

  • vepřová játra
  • šunka
  • mouka hladká
  • vejce
  • strouhanka
  • česnek
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • vařené brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninový salát nebo obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kdo rád játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz