Recept Kdo rád játra

yanul Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Vepřová játra, nejlépe z doma krmeného pašíka, ale kdo tu možnost nemá, nic se neděje, nakrájíme cca na 1 cm silné proužky tak, abychom je po jednotlivých kouscích mohli zabalit do plátku šunky nebo šunkového salámu. Upevníme párátkem a pak je klasicky obalíme v trojobalu. Do vajíčka přidáme prolisovaný česnek a kdo chce, přidá do strouhanky jemně nastrouhaný tvrdý sýr. Není to ovšem nutné. Po obalení smažíme na tuku a uchováváme na teplém místě, nejlépe v kastrolu, do kterého dáme sítko na napařování knedlíků.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 01.02.07 vloženo
  • 6310x zobrazeno

Ingredience

  • vepřová játra
  • šunka
  • mouka hladká
  • vejce
  • strouhanka
  • česnek
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • vařené brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninový salát nebo obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kdo rád játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz