Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
yanul Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřová játra, nejlépe z doma krmeného pašíka, ale kdo tu možnost nemá, nic se neděje, nakrájíme cca na 1 cm silné proužky tak, abychom je po jednotlivých kouscích mohli zabalit do plátku šunky nebo šunkového salámu. Upevníme párátkem a pak je klasicky obalíme v trojobalu. Do vajíčka přidáme prolisovaný česnek a kdo chce, přidá do strouhanky jemně nastrouhaný tvrdý sýr. Není to ovšem nutné. Po obalení smažíme na tuku a uchováváme na teplém místě, nejlépe v kastrolu, do kterého dáme sítko na napařování knedlíků.
Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností
vařené brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninový salát nebo obloha
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kdo rád játra