Recept Kdo rád játra

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Vepřová játra, nejlépe z doma krmeného pašíka, ale kdo tu možnost nemá, nic se neděje, nakrájíme cca na 1 cm silné proužky tak, abychom je po jednotlivých kouscích mohli zabalit do plátku šunky nebo šunkového salámu. Upevníme párátkem a pak je klasicky obalíme v trojobalu. Do vajíčka přidáme prolisovaný česnek a kdo chce, přidá do strouhanky jemně nastrouhaný tvrdý sýr. Není to ovšem nutné. Po obalení smažíme na tuku a uchováváme na teplém místě, nejlépe v kastrolu, do kterého dáme sítko na napařování knedlíků.

Recept je z kategorií: Pokrmy z vnitřností

Nahlásit recept

  • 01.02.07 vloženo
  • 6087x zobrazeno

Ingredience

  • vepřová játra
  • šunka
  • mouka hladká
  • vejce
  • strouhanka
  • česnek
  • olej na smažení

Doporučená příloha

  • vařené brambory, bramborová kaše, hranolky a zeleninový salát nebo obloha

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kdo rád játra

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz