Recept Kapsad Mulgi

penda Estonská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Prosolené vepřové maso, nakrájené na kousky, klademe do nádoby, střídavě s vrstvou kyselého zelí smíchaného s cukrem a jemně krájenou cibulí. Posypeme vařenými kroupami, přidáme koření, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Čerpáno z tajných zdrojů (1974).

Recept je z kategorií: Dušené vepřové maso

Nahlásit recept

  • 23.10.04 vloženo
  • 7689x zobrazeno

Počet porcí

  • 10 porcí

Ingredience

  • 1,5 kg vepřového plecka
  • 200 g slaniny s kůží
  • 1,4 kg kyselého zelí
  • 200 g krup
  • 150 g cibule
  • 50 g cukru
  • bobkový list
  • pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kapsad Mulgi

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz