Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
w.dalibor Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Vykostěné a očištěné kapří maso zbavené šupin nařežeme na straně kůže, ochutíme utřeným česnekem se solí, pivem, drceným kmínem a pepřem, necháme marinovat nejlépe přes noc. Pečeme na grilovací pánvi z obou stran. 2. Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Přidáme krájenou cibuli na půl kolečka, ochutíme octem, olivovým olejem, solí, pepřem a necháme v chladu odležet.
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Kapr marinovaný v česneku s bramborovým salátem
1440 příspěvků 25.1.09 03:43
Jednoduché a sympatické, určite sa u nás uplatní.
Díky, to si uděláme na 1 svátek vánoční se zbytkem našeho salátu, jen kůži z kapra stahuji.