Recept Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Smíchejte mouku, papriku, sul a pepr dohromady a maso v této smesi obalte.
Na pánvi rozehrejte tuk, obalené maso na nem po vsech stranách opecte a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev po opékání nalejte víno, pánev odvarte a víno nalejte na maso v hrnci.
Z hlavicek cesneku odstrante vnejsí „papírovou“ slupku ale hlavicky ponechte vcelku. Odríznete z nich horní jednu tretinu. Hlavicky zastrcte mezi maso v hrnci.
Z citronu ostrouhejte kuru, vymackejte z nej stávu a obojí pridejte do hrnce.
Varte zakryté na LOW 7-8 hodin.
Maso vyjmete z hrnce, ze stávy odstrante tuk a podávejte ji k masu spolu s cesnekem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.10.08 vloženo
  • 2522x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kousky jehnecích nozek asi 5 cm vysoké
  • 2 PL másla nebo oleje
  • 2 PL mouky
  • 1 KL soli
  • pepr
  • 1 KL papriky
  • 250 ml suchého bílého vína
  • 4 hlavicky cesneku
  • 1 malý citron

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz