Recept Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Smíchejte mouku, papriku, sul a pepr dohromady a maso v této smesi obalte. Na pánvi rozehrejte tuk, obalené maso na nem po vsech stranách opecte a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev po opékání nalejte víno, pánev odvarte a víno nalejte na maso v hrnci. Z hlavicek cesneku odstrante vnejsí "papírovou" slupku ale hlavicky ponechte vcelku. Odríznete z nich horní jednu tretinu. Hlavicky zastrcte mezi maso v hrnci. Z citronu ostrouhejte kuru, vymackejte z nej stávu a obojí pridejte do hrnce. Varte zakryté na LOW 7-8 hodin. Maso vyjmete z hrnce, ze stávy odstrante tuk a podávejte ji k masu spolu s cesnekem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 04.10.08 vloženo
  • 3195x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kousky jehnecích nozek asi 5 cm vysoké
  • 2 PL másla nebo oleje
  • 2 PL mouky
  • 1 KL soli
  • pepr
  • 1 KL papriky
  • 250 ml suchého bílého vína
  • 4 hlavicky cesneku
  • 1 malý citron

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Cibulačka Cibulačka
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz