Recept Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Smíchejte mouku, papriku, sul a pepr dohromady a maso v této smesi obalte.
Na pánvi rozehrejte tuk, obalené maso na nem po vsech stranách opecte a dejte je do pomalého hrnce. Na pánev po opékání nalejte víno, pánev odvarte a víno nalejte na maso v hrnci.
Z hlavicek cesneku odstrante vnejsí „papírovou“ slupku ale hlavicky ponechte vcelku. Odríznete z nich horní jednu tretinu. Hlavicky zastrcte mezi maso v hrnci.
Z citronu ostrouhejte kuru, vymackejte z nej stávu a obojí pridejte do hrnce.
Varte zakryté na LOW 7-8 hodin.
Maso vyjmete z hrnce, ze stávy odstrante tuk a podávejte ji k masu spolu s cesnekem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce


Reklama

Nahlásit recept

  • 04.10.08 vloženo
  • 2582x zobrazeno

Čas přípravy

  • 8 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 kousky jehnecích nozek asi 5 cm vysoké
  • 2 PL másla nebo oleje
  • 2 PL mouky
  • 1 KL soli
  • pepr
  • 1 KL papriky
  • 250 ml suchého bílého vína
  • 4 hlavicky cesneku
  • 1 malý citron

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Jehněčí nožky po milánsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bramborové placky s jablky


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz