Recept Dušené jehněčí v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Dušené jehněčí v pomalém hrnci

Postup

Na sporáku uvedte vývar do varu. Do pomalého hrnce dejte nejdríve zeleninu, na ni maso. Osolte, opeprete. Zalejte horkým vývarem a varte zakryté na HIGH 3½-4½ hodiny, nebo na LOW 7-9 hodin. Na talírích sypte petrzelkou a podávejte s opeceným bílým chlebem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 20.03.07 vloženo
  • 4013x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3½-9 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600 ml kurecího vývaru
  • 3 karotky, nakrájené na kousky
  • 2 cibule, tence nakrájené
  • 450 g (asi 5) brambor, oskrábaných, nakrájených na plátky nebo na kousky
  • 1 kg jehnecího masa, nakrájeného na kousky
  • 1/8 KL soli
  • 1/8 KL pepre
  • hrst nakrájené petrzelky

Doporučená příloha

  • Uvedena v receptu.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Dušené jehněčí v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Smažená cibulová kolečka

Nejlepší recepty

Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Kuře na medu Kuře na medu
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz