Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Irská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Česnek usmažit na 1 lžíci másla asi 1 minutu. Přidat šalotky a celer a smažit dalších 3 - 5 minut do měkka. Přidat brambory a pivo, přivéct do varu, vařit tak dlouho, až jsou brambory měkké. Rozdrtit je pomocí vařečky o stranu hrnce. Přidat zásmažku, cukr, sůl a pepř, vývar a vše dobře povařit. Zamíchat dovnitř smetanu, nechat přijít k varu, ale nevařit. Polévku ihned podávat.
Recept je z kategorií: Bramborové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hrnec zlata z Irska - A Leprechaun soup
kydy, to je asi proč ten malý skřítek zelený je! Je o něm totiž známo, že si trošínku rád přihne ;o)
Zdraví,
99 příspěvků 25.1.09 03:43
Babi, pivínko bylo OK. Akorát já jsem dnes taky trochu na zeleno..
též přeji příjemný den
Svato, co bys Ty nechtěl po takovémto malinkém ševcovském skřítku? Ale budeš-li k němu hodný, možná Ti ukáže cestu k nějakému pokladu ;o)
Měj se moc pěkně!
1436 příspěvků 25.1.09 03:43
Jeden asi desaťcentrimetrový leprikon mi tu sedí aj s hrncom zlata priamo na počítači, možno ho vôňa tej polievky (ešte k tomu na svätého Patrika) privedie k životu a bude patrične vďačný.
kydy, tak co, základní suroviny jsou v pořádku pro zítřejší oslavu Sv. Patrika? V Kanadě se v ten den pivo barvilo na zeleno pomocí jedlého barviva ;o)
Přeji Ti příjemný den!
99 příspěvků 25.1.09 03:43
Ano Babi, máš pravdu: Pivo je jídlo
Polévku určitě zkusím. A dnes večer se
půjdu podívat do hospůdky, jestli se nám nekazí základní suroviny 