Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Keny02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso a cibuli nakrájet,smíchat ostatní suroviny,pořádně promíchat (masoxy rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 litru vody),dát vše do pekáče(simaxové misky),přikrýt alobalem a péct na 250 °C asi 1,5 hodiny.NEDOLÍVAT VODU,NEMÍCHAT,NESUNDÁVAT ALOBAL.Vydržte stojí to za to.
Recept je z kategorií: Guláše
Chléba,knedlíky ale i rýže a těstoviny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
8.9.12 19:19
Uz jsem to jednou varil, myslim ze tam byla i cerstva paprika, tak jsem si
ji tam dovolil prsknout taky Jinak napad vyborny kdyz nemate cas na to stat
u plotny.
Pozn.: nemam troubu, takze peceno v remosce. Necele 2 hodky.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Guláš bez míchání
1 příspěvek 8.9.12 19:54
Víc netřeba.
vyzkousela jsem take a je to opravdu dobre.Poprve jsem jen nedala Solamyl a tim padem i tolik vody, ale i tak to bylo velmi jedle! …dokonce jsem s timto napadem trochu experimentovala a vpodstate lze rici, ze podle toho, co do pekacku „nahazite“ a cim to ochutite je jen na vasi fantazii a „gulasek“ je pokazde jiny - treba jako perkelt nebo jako na cesneku…
Spiser … naprostý souhlas. Lepší guláš jsem nejedla. Jen v tomto okamžiku nedokážu napsat, který nebo koho recept jsem použila A nejsem v tom sama chutnal celé rodině. Pomalý hrnec je pomalý hrnec.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
At si ríká kdo chce a co chce, nejlepsí gulás bez míchání se udelá v pomalém hrnci. Ti kdo to vyzkouseli mi urcite dají za pravdu. Ovsem ne kazdý vlastní pomalý hrnec a tak pripravit gulás tímto zpusobem je pohodlnejsí nez na sporáku. Vyzkousel jsem pred více lety.
Taky jsem tento guláš dělala již několikrát a musím říci, že je opravdu moc dorý a nedá žádnou práci. Ale opravdu už tu několikrát je.
31 příspěvků 9.12.09 11:28
Mohu potvrdit , že je gulášek dobrý,prozože jsem ho už kolikrát dělala.Toho solamylu , tam opravdu patří 3 lžíce a není to žádný puding.Opravdu se to musí vydržet nemíchat.Doporučuji vyzkoušet.
1113 příspěvků 25.1.09 03:43
Amy, třebaže recept není, nebo nemusí být 100%, cením velmi i tu snahu!!!
Proto se mi ta tvoje poslední větička v komentáři tak líbí, jako by šla z mého srdce.
Souhlasím s tebou, je to hezký a jen tak dál! Měj se hezky Jana
26 příspěvků 25.1.09 03:43
já si myslím, že tam moc soli není. Jedině, že je podivínství dávat do guláše solamyl, možná i ohavnost, ale neuklobávala bych ho, třeba se časem přiučí. Buďme k sobě milí!
Humorista možná, protože ještě jsem si všimla 3 polévkových lžic Solamylu na 1 litr vody. Puding hadr.
580 příspěvků 25.1.09 03:43
Keny…skoda, ze jsi nevenoval aspon minutku sveho casu, aby jsi se nejdrive podival zda uz tady tento recept je.....a on tady uz je (((. Bohuzel s tvym prispevkem uz 3×…(((((. Ale v obsahu soli.....mas medaili za prvenstvi !!!
245 příspěvků 25.1.09 03:43
Keny, jestli tohle jíte často, jaký máte krevní tlak? S desetinovou dávkou solidel by to mohl být normální guláš.
2904 příspěvků 25.1.09 03:43
nehnevaj sa, ja si aj tak myslím, že je to zas nejaký humorista…
Říkám to tady stále, že do labužnické kuchyně kořenící směsi a masoxy prostě nepatří. To tak jako nouzovka někde na chatě nebo pod stanem u vody. A podle mého je tam soli jako v solivaru. Slané je gulášové koření, masox a ještě sůl?
490 příspěvků 25.1.09 03:43
K takovému gulášku jsou nejlepší přílohou malé kulaťoučké bramboráčky. nastrouhaný čerstvý křen a jemně na kolečka pokrájená cibule, kterou můžeme přibarvit šťávou z červené řepy. Jen bych chuť guláše nevylepšovala gulášovým kořením a masoxem,ale dala bych koření, které normálně do guláš patří. Zdraví Libuše.