Recept Ensalada Ah Tzun Vuj Negro (salát Cumbuch černý)

Manana Mexická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Fazole zcedíme, dáme do misky, tekutinu uchováme a dáme stranou. Fazole osolíme a promícháme, přidáme omyté, spařené, vypeckované a na drobné nudličky nakrájené švestky, podobně připravené olivy (černé olivy ne z nálevu!, musí být sušené, připravené podobně jako švestky), vařenou rýži přelijeme horkou tekutinou z fazolí, zcedíme, necháme okapat a trochu osušit a vychladnout a pak ji přidáme do misky, dál přidáme pečené, oloupané a drcené kaštany, zakápneme olejem, z limonku vypreparujeme jeden dílek, oloupeme a prsty rozdělíme na kapičky, které bez šťávy přidáme do misky, promícháme, dochutíme a naaranžujeme na mísu k ostatním salátům. Přelijeme proužkem melasy a ozdobíme snítkami čerstvé saturejky.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 18.03.06 vloženo
  • 4291x zobrazeno

Ingredience

  • suroviny
  • fazole 50 g černé, uvařené
  • sůl -
  • švestky 50 g sušené, vypeckované
  • olivy 50 g černé, vypeckované
  • rýže 50 g vařená
  • kaštany 50 g pečené, oloupané
  • olej olivový 1 lžička pokapat
  • limonky zelené 1 ks
  • melasa třtinová 1 lžíce
  • saturejka 2 ks čerstvé snítky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ensalada Ah Tzun Vuj Negro (salát Cumbuch černý)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hrachová kaše

Nejlepší recepty

Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz