Recept Ensalada Ah Tzun Vuj Negro (salát Cumbuch černý)

Manana Mexická kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Fazole zcedíme, dáme do misky, tekutinu uchováme a dáme stranou. Fazole osolíme a promícháme, přidáme omyté, spařené, vypeckované a na drobné nudličky nakrájené švestky, podobně připravené olivy (černé olivy ne z nálevu!, musí být sušené, připravené podobně jako švestky), vařenou rýži přelijeme horkou tekutinou z fazolí, zcedíme, necháme okapat a trochu osušit a vychladnout a pak ji přidáme do misky, dál přidáme pečené, oloupané a drcené kaštany, zakápneme olejem, z limonku vypreparujeme jeden dílek, oloupeme a prsty rozdělíme na kapičky, které bez šťávy přidáme do misky, promícháme, dochutíme a naaranžujeme na mísu k ostatním salátům. Přelijeme proužkem melasy a ozdobíme snítkami čerstvé saturejky.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 18.03.06 vloženo
  • 4306x zobrazeno

Ingredience

  • suroviny
  • fazole 50 g černé, uvařené
  • sůl -
  • švestky 50 g sušené, vypeckované
  • olivy 50 g černé, vypeckované
  • rýže 50 g vařená
  • kaštany 50 g pečené, oloupané
  • olej olivový 1 lžička pokapat
  • limonky zelené 1 ks
  • melasa třtinová 1 lžíce
  • saturejka 2 ks čerstvé snítky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ensalada Ah Tzun Vuj Negro (salát Cumbuch černý)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem
Boršč pro labužníky Boršč pro labužníky
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz