Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník housenka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuře naporcujeme. Ingredience vymícháme do hladké pasty a potřeme jí porce kuřete ze všech stran. Do misky ve které jsme měli pastu nalijeme asi 1/2 dl vody a misku jí vypláchneme. Vzniklý sos nalijeme na porce kuřete. Poklademe lupínky másla a přikryté pečeme asi 3/4 hodiny, poté odkryjeme a pečeme až kuře zčervená.
Recept je z kategorií: Drůbež
rýže, bramborová kaše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dobré kuře
No, naše matky (u nás babičky, maminky a tchýně) pekly kuřata na másle… Možná dříve byla ta nohatá vyžlata ze dvora bez tuku… My pečeme ta „vyráběná“ ve velkochovech jen podlitá, a stejně posléze plavou v tuku…

3jirka, možná je ve Vaší moci mi ušetřit čas a zklamání (o penězích nemluvě)… Prosím, fakt jste na 1 (jedno) kuře použil 2 dl oleje? Pokud ano, tak se olej po dohotovení jídla opravdu neoddělil? Díky
Vyzkoušel jsem tenhle recept a je to moc dobré.
609 příspěvků 25.1.09 03:43
Ne nespletla jsem se, taky se mi to zdálo moc, zpočátku jsem dala poloviční množství, ale bylo té pasty málo, tak jsem to doplnila na 2 dl a pasta po vyšlehání krásně nabyla, po dopečení kupodivu v pekáčku nestál tuk.
Dnes jsme kuře dojedli k večeři se škvarkovými loupáčky ( recept od pekarky ) a pekáček vytřeli pěkně dosucha, dnes bylo kuře ještě lepší než včera.
273 příspěvků 25.1.09 03:43
Nepomýlila si sa? Naozaj tam ide tak veľa oleja?
Jupitere, děkuju.
4 příspěvky 25.1.09 03:43
Pro ewu
http://www.levnekoreni.cz/adamova_zebra/
Housenko, prosím tě, co je koření Adamova žebra?
Díky, ewa