Recept Con Pomodoro Crudo - Špagety podle herečky Sophia Loren
babi Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Uvařit těstoviny do al dente. Během doby co se těstoviny vaří, vložit do servírovací mísy rajčata, Mozzarela sýr, cibuli, olivy, kapary, petrželku, dobromysl, česnek, sůl a pepř. Zalít vše olejem a jemně promíchat. Uvařené těstoviny přelít přes síto a nechat je okapat. Horké je vložit do servírovací mísy, vše lehce promíchat, vyjmout česnek, chcete-li a ihned podávat. U stolu podávat s nastrouhaným Parmigiano sýrem, chcete-li.
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
- 17.09.03 vloženo
- 13629x zobrazeno
Počet porcí
- 6 porcí
Ingredience
- 670g špaget
- 900g nepřezrálých rajčat, posekaných
- 225g čerstvého Mozzarela sýra, na jemné plátky nakrájeného
- 2 červené stření cibule, nebo jiné sladké, na jemné plátky nakrájené
- 4 lžíce na hrubo posekaných zelených vypeckovaných oliv
- 10-12 posekaných listků čerstvého dobromyslu, nebo 1/4 lžičky sušeného
- 4 lžíce posekané petrželky
- 2 lžíce slitých kaparů
- 2 velké stroužky česneku rozdrcené
- mořská sůl a čerstvě pomletý pepř podle chuti
- 8 lžic extra pnenenského olivového oleje
- čerstvě nastrouhaný Parmigiano sýr (nemusí být)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Con Pomodoro Crudo - Špagety podle herečky Sophia Loren
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Con Pomodoro Crudo - Špagety podle herečky Sophia Loren
špatně jsem volila slovo ;o) Rozdrcený jsem nemyslele na padrť, ale jednoduše rozbitý (mlácnout do něj plochou hranou nože), ale tak, že se stále dá vyjmout. Oni totiž Italové sice česnek do pokrmů dávají, ale většinou ve větších kouscích, takže kdo jej nechce, může si ho vylovit. Kdo však česnek rád, tak si ho nechá. Děkuji Ti moc za přečtení receptu. Je to opravdu rychlá večeře!
Přeji Ti překrásný den!
150 příspěvků 25.1.09 03:43
Babi, ako by som asi mala vybrať ten cesnak. Ja síce cesnak môžem, ale technicky si neviem predstaviť, že by som po ľahkom premiešaní vyberala rozdrvený cesnak. Vyzerá to fakt dobre a myslím si, že keby sa aj ten cesnak dal nejakým spôsobom vybrať, bola by to škoda.