Recept Cikánský guláš

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Cikánský guláš

Postup

Na tuku zpěníme dozlatova cibuli, vložíme pokrájené maso, zaprášíme paprikou, moukou a osolíme. Necháme osmahnout a za občasného mírného podlévání vřelou vodou dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké ( v papiňáku ale po 30 minutách). Přidáme na kostičky nakrájené vařené brambory, pokrájené okurky, prohřejeme a dochutíme. Porce sypeme dozlatova osmaženou či na plátky krájenou syrovou cibulí.

Recept je z kategorií: Guláše

Nahlásit recept

  • 04.10.02 vloženo
  • 21710x zobrazeno

Ingredience

  • 500 g vepřového masa
  • 30 g tuku
  • 5 syrových brambor
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 2 střední cibule
  • sůl, pepř
  • hl. mouku na zahuštění
  • 2 lžičky sladké papriky
  • špetka majoránky
  • 2 lžíce kečupu (protlaku)

Doporučená příloha

  • pečivo, chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Cikánský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
pepicek
1309 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Cikánský guláš - přidán obrázek

díky Pampelisko :)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Květáková polévka Květáková polévka
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Chléb s celerem Chléb s celerem
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz