Recept Česneková bagetka z Commander"s Palace v New Orleans

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Předehřát troubu na 190°C. Rozkrojit bagetu podélce. V kastrolku pomalu rozehřát máslo s česnekem (asi 2 minuty). Pomocí štětce potřít každou řeznou stranu půlek bagety česnekovým máslem a posypat koprem a sýrem. Péct na plechu do zlatova asi 5-8 minut. Každou půlku nakrájet asi na 2 cm plátky a podávat je s předkrmem, nebo polévkou. TIP. Připravte hromadu chleba, protože se po něm jenom zapráší ;o) P.S. Comander´s Palace je výborná restaurace v New Orleans a upřímně doufám, že ještě stojí...

Recept je z kategorií: Pečivo

Nahlásit recept

  • 08.02.06 vloženo
  • 4227x zobrazeno

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 bageta asi 35 cm dlouhá
  • 8 lžic másla
  • 2 stroužky česneku utřeného
  • 4 lžíce na jemno posekaného kopru a kdo jej nemá rád, tak pažitky
  • 4 lžíce na jemno nastrouhaného sýra Parmesan

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Česneková bagetka z Commander"s Palace v New Orleans

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Houbová smaženice Houbová smaženice
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz