Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Do mísy dáme všechny sypké suroviny na těsto, přidáme vejce, mléko, máslo a zaděláme těsto, které pak necháme v teple 1 hod. kynout. Po vykynutí rozdělíme těsto na 20 bochánků, které necháme dalších 10-15 minut kynout. Na vymaštěném plechu utvoříme z bochánků koláče (vymačkáme prsty), tak aby měly zvýšený okraj. Koláčky potřeme rozšlehaným vejcem. Všechny suroviny na tvarohovou náplň ušleháme. Tvarohovou náplň dáme na připravené koláčky. Na tvaroh ozdobíme koláčky po lžičkách povidly smíchanými s 1 polévkovou lžící rumu a podle chuti event. posypeme trochu rozinkami. Dáme péct. Elektrická trouba: cca 200 C Horký vzduch: cca 170 C Plyn: stupeň 6-7 Doba pečení: cca 20 min.
Recept je z kategorií: Koláče
Káva
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na České koláče podle Dr. Oetker