Recept Bifteček s překvapením a kovbojskou omáčkou

babi Kanadská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

V misce smíchat ústřice s citronem a nechat je stát asi 15 minut. Do boku biftečku naříznout kapsu (snažit se nechat co nejmenší otvor). Kapsu naplnit ústřicemi, nebo krevetkami a zajistit ji jehlou. Položit na olejem potřený grill, nebo na pánev a na prudkém ohni bifteček po obou stranách osmažit podle chuti. Osobně mám ráda uvnitř syrový/krvavý. Během smažení biftek potírat máslem. Podávat s omáčkou a česnekovým chlebem (ten se připravuje úplně stejně i v Kanadě)

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 18.01.06 vloženo
  • 4816x zobrazeno

Ingredience

  • 16 ústřic, mohou být i ze sklenice, nebo se mohou použít malé krevetky
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 4 pěkné biftečky asi 4cm vysoké
  • 2 lžíce rozehřátého másla
  • pikantní kovbojská omáčka "ZDE":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=9296 , nebo jiná omáčka "ZDE":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=9288
  • Na podávání je výborný tento "česnekový chléb":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=13874

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bifteček s překvapením a kovbojskou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Rizoto s batáty

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Kynuté lívanečky ze špaldové celozrnné krupice Kynuté lívanečky ze...
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz