Recept Anklbenc

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Smíchat , vařit 30 až 40 minut - sterilizovat 20 minut - výborné pod maso - na čínu !

Recept je z kategorií: Zeleninové přílohy

Nahlásit recept

  • 29.01.05 vloženo
  • 7753x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 20 porcí

Ingredience

  • ½ kg červené papriky
  • ½ kg zelené papriky
  • - nakrájet na proužky
  • 1 kg cukety (nemáš cukety nahraď paprikou)
  • ½ kg cibule
  • 3 ks kečup sladký - malý
  • 2 ks kečup ostrý - malý
  • ¼ litru oleje
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 6 lžic wolčestru
  • 2 lžíce cukru
  • 2 lžíce octa
  • 1 lžička soli

Doporučená příloha

  • rýže

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Anklbenc

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Marinovaná kuřecí křídla

Nejlepší recepty

Kachní prsa s badyánem Kachní prsa s badyánem
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Kuře na medu Kuře na medu

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz