Zrání masa

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
glama
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.02.12 13:42
Zrání masa
Reakce:
Drobek
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.02.12 16:10
Zajímavý článek.

Kupujeme maso v supermarketech, dokonce pro hovězí do jednoho, mleté taky tam, oni ho melou na místě (viz mé psaní o růžovém slizu). Vepřové v jiném, ale vždy se nejdřív podívám do sekce kde je maso za sníženou cenu, určeno k rychlé spotřebě. Právě z důvodu uležení. Oni by ho neprodali s prošlou lhůtou a tak ho koupím levně a extra odleželé. Krom toho v drtivé většině obchodů maso nebourají, přichází z fabriky v polystyrenových vaničkách, přetažené folií. A pod ní atmosféra kysličníku uhličitého. Jo, zas chemie, ale v tomhle případě bych řekl - skoro neškodná. Protože v ní zlé bakterie růst nemůžou, pracuje to pro mně.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz