A jde to…?
Přečtěte
si velmi zajímavý článek…
Jíst dobře a levně?
doma i tady doma, tedy v Americku. Kvalita se nahrazuje kdejakým sajrajtem. Už jsem se tu jednou kdesi zmínil o růžovém slizu, tady je přímo celý článek i se zdroji, kdyby snad někdo chtěl pochybovat.
Jíst dobře a levně mi příjde trochu jako oxymoron. Buď se najím opravdu dobře (a nacpu se knedlíky,zelím, bůčkem a zapiju to Heinekenem) a nebo se budu cpát rohlíkem s čínskou polévkou a najím se levně. Tak ale záleží na náročnosti každého co považuje za dobré a levné.
Jíst dobře a levně nejde u některých surovin - maso, sýry, ostatní mléčné výrobky. Ale jde jíst dobře a levně a většinou i ZDRAVĚ, ale chce to fantazii a čas na vaření, aspoň většinou. Ale mimochodem, malý kousek bůčku, zelíčko a domácí brknedlík to docela splňuje - sice to zrovna jsem neměla na mysli, ale proč ne. Spousta receptů na Labu dává skvělé inspirace.