Zelený česnek

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Allishka
5 příspěvků 24.03.11 15:09
Zelený česnek

Dnes ráno jsem byla svědkem zajímavého úkazu. Včera jsme zadělali chleba a přítelovo přání jsme do něj dali česnek a slaninu. Ráno po upečení koukám jak puk a všechny kousky česneku ( i vevnitř v těstě ) jsou jasně zelené, asi jako pistácie.

Nevíte někdo jestli je to normální?

Napadá mě jestli za to třeba nemůže proces kynutí nebo tak něco (chleba máme čistě ze žitného kvasu,)ale nevím…


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Taanka
107 příspěvků 24.03.11 23:33

To se mi stává taky, i když ho třeba peču s masem :-) Prostě když se dělá moc dlouho, tak zezelená a tak nějak zhořkne…


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz