Starodávná škrabka

Fotoalbum tématu (1) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.03.11 21:53
škrabka

Našla jsem ve svých pokladech škrabku na brambory historickeho data. Což o to, škrabka škrabe, ale k čemu je ta mřížka? Je zasazená v asi v půlce výšky toho obdelníku (1,2cm )a je ostrá. Na nějaké plátky , ale malé, čeho?
Nehlaste se všichni !! :lol:


Reklama


Reklama

Reakce:
 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.03.11 21:57
FOTKA

Tady škrabka

 
glama 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.03.11 21:59

Není to moc vidět…jsou šikmé? Nemohlo by to být na sýr apod.??

 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 21.03.11 22:05
ne

jsou rovne, ostre a zasazene v tom obdelniku asi uprostred jeho vysky.

 
casino
4469 příspěvků 21.03.11 22:10

Že by škrabka na nové brambory :?:

 
Bento
794 příspěvků 21.03.11 23:27

Ja tu mrizku mam samostatne,
pouziva sa na zelene fazolky ( su lepsie nakrajane do salatov po dlzke :roll:
 http://www.wellsphere.com/…cipe/1052866

 
esmeralda
4813 příspěvků 22.03.11 00:34

Tady se s tím také krájejí podélně zelené fazolové lusky.

 
wydra 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 22.03.11 04:33

Bento a Esme, to by me nikdy, nikdy nenapadlo. A ze uz to v Cechach pouzivaly nase babicky, narozene 1890 ? Asi jo. A je nejaky zasadni duvod ty nadherne lusky takhle parat?

Kazdopadne dik! :potlesk:


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz