Chystám recept na masovou roládu a pro větší komfort uživatelů bych
rád přiložil odkaz na vííídeo, jak se roláda špagátuje bez
provlékání provázku. Je to jednoduchý způsob, ale musí se vidět Vždy se jen ŠMYCKA v ruce přetočí a
podvleče se pod roládou (ne jako TADY ale tu špulku si
pořídím) Špagát se odmotává ze špulky a mohli byste takhle zakluntat
i nadívanou anakondu, například
Prosím, najde se na Labu hledač videa, který bude úspěšnější než
MAKRONKY, které to marně hledají už týden a pomalu začínají magořit?
Děkuji
Vázání rolády
Casino posilam Vam dva zpusoby jak svazat masovou pecinku/roladu.
Prvni je klasicky, coz si clovek rychle osvoji http://www.youtube.com/watch?…
a dalsi o neco slozitejsi http://www.youtube.com/watch?…
druhy je pro line, nebo zacatecniky http://www.youtube.com/watch?…
Osobne vazu take nenaplneny kus masa, kdyz chci aby udrzel pekny tvar Zdravim…
Příspěvek upraven 06.08.12 v 23:33
Ale…
jolana,
ten způsob bych dokázal snad i popsat slovy Ne, to není ono
babi,
jj, to s tím ubrouskem to je ono!!!
Ale…:
nevím, jestli to dotyčný tak dělá kvůli natáčení na video, ale neumět
to vázat a vidět jenom tady to video, tak to ani nebudu zkoušet A přitom je to tak jednoduché… Dokonce
i já si to zapamatoval z TV (že by Polreich, nebo KLUCI či Emanuelle???
Dokonce i tý mý to bylo jasný hned napotřetí
, ale vona je boryška (bývalá
v macramé
Ale na tom odkazu je bohatá nabídka… Jeden to tam dělá podle mých
představ, ale zase jenom JEDNU!!! smyčku!!! Jako by se chtěl pochubit, že to
umí a při tom NEUKÁZAT jak se to dělá
Ráno si to projdu a snad najdu ještě něco srozumitelného i pro MAKRONKY
Děkuji
…jsem jojo s tydýtem dohromady …celou dobu mám to vázání v dosahu
…poslední týden dolaďuju formu
s vykosťováním kuřete podle odkazu
od lielli ZDE
…asi jen jednou jsem se díval na to video až do konce, pak mockrát jen
do stadia rozprostření plátu před plněním, dál mě to nezajímalo No jo, jojo s tydýtem
…až teď se mi rozsvítilo při pohledu na tu
cívku s motouzem, která tvoří křoví po celé video…casino, nacopak tam
Pepin asi ten špagát má? He?
Ještě jednou se omlouvám
P. S.
U toho vííídea se začalo zobrazovat cosi o autorských právech…
Takže, možná raději neotálet a kdo má zájem, ať se to hledí naučit
(zapamatovat) dříve, než bude pozdě…
Nie som veľký odborník v kuchyni, kuracie rolády však robievam. Beztak
si dovolím napísať svoju skúsenosť - nezvyknem oväzovať motúzom, lebo to
neviem, ale roládu pevne zabalím do peč. papiera, ako bonbón. (Plním na
papieri a hneď aj zamotám.) Tak pečiem a pred dopečením papier rozstrihnem,
aby sa koža dopiekla…
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
