s cim kaviar???

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
palculienka
22 příspěvků 24.12.03 10:13
s cim kaviar???

Ajojte ludkovia, pripravujem party s francuzskym sampanskym, bohatou ponukou syrou, ale mam aj kaviar len neviem ako a s cim je ho najlepsie podavat…spravit nejake jednohubky alebo ako? ja sama kaviar nemam rada preto nemozem testovat kombinacie…kto mi poradi???


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 27.12.03 19:55
kaviar

Kaviar je senzacni tak jak je. Chces li ale neco slozitejsiho udelej malicke palacinky ( bez cukru). Na vychladle dej lzicku huste kysele smetany, na to trochu kaviaru a ozdob snitkou cerstveho kopru. Je take vynikajici na pulkach vajicek uvarenych na tvrdo.
Dobrou chut.

 
esmeralda
4813 příspěvků 27.12.03 19:55
kaviar

Kaviar je senzacni tak jak je. Chces li ale neco slozitejsiho udelej malicke palacinky ( bez cukru). Na vychladle dej lzicku huste kysele smetany, na to trochu kaviaru a ozdob snitkou cerstveho kopru. Je take vynikajici na pulkach vajicek uvarenych na tvrdo.
Dobrou chut.

 
Jenofefa
1315 příspěvků 28.12.03 20:32
Palculienka,

dnes jsem zařadila pár receptů na použití kaviáru, které jsem našla v kuchařských knihách, a pár informací o kaviáru do rubriky pro začátečníky - snad to pomůže.

 
palculienka
22 příspěvků 04.01.04 13:49
Dakujem

Dakujem za rady, myslite ze mozem kaviar len tak natret na kusky krekrov alebo na kusok syra?

 
babi
6360 příspěvků 04.01.04 19:42
Jak i jinak na kaviár?

Palculienko, plně souhlasím s esmeraldou, že kaviár je výborný tak jak je! Nemá cenu zastřít jeho chuť za kterou platíme! Dne se kaviár pojídá různě, ale někdy dosti v nevhodných kombinacích. Napsala jsem dnes jeden recept na brambory s kaviárem (velice snadné), což je pradávný způsob, jak ho pojídali rybáři z Kaspického moře. Další recept na brambory se sýrem už tak tradičně ruský není, ale je to framcouzká verze s použitím kaviáru. Na Labužníka jsem taktéž již dávno přidala recepty na ¨Autentické ruské bliny¨, ¨Křupavé, lehké bramborové placičky z Ruska¨ a výborné, impresivní ¨Žebrákovy tašky¨, tak si je, budeš-li chtít, pro porovnání přečti.

Jestli se Ti nechce připravovat se s Bliny, tak můžeš kaviár podávat na bagetě, nebo kouscích režného černého chleba s máslem, i na slaných sušenkách, nebo na výše uvedených bramborách. Kombinace sýru a kaviáru není vhodná, protože kaviár sám o sobě je velice sytý, ale existují recepty s použitím krémových sýrů jako je žervé sýr a dokonce i tvarohu.
Měj se pěkně!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz