Moc vás všechny zdravím a obracím se s prosbou o recept. V pořadu Jak na to s Bohdalkou, bohužel neznám ani název jídla a ani datum vysílání. Byl tam jako host Číňan, který připravoval kachnu. Tu nejprve po půlkách uvařil v nějaké polévce, pak natřel maso nějakou marinádou a smažil vcelku doměkka ve woku. Už na pohled super chuť. Prosím, nezapsali jste si recept. Jmenovalo se to nějak? Křupavá smažená kachna. Předem děkuji. Máme na ni velkou chuť, nicméně při vysílání jsme nemohli najít ani tužku ani pořádný papír. Zdravím Jarka
Recept na křehkou kachnu z pořadu s pí. Bohdalovou?
Myslelas tohle?
http://www.ceskatelevize.cz/…m/detail.php?…
Bohužel to neumím vložit jako odkaz.
na těch stránkách jsou docela zajímavé recepty - alespoň dle názvů…
Uvedený pořad z časových i jiných důvodů nesleduji, takže jsem si
stránky s recepty uložila do oblíbených a postupně je prozkoumám
teoreticky, případně i prakticky…
Díky Bona
to bych se chlubila cizím peřím.
Dík patří Rady, který stránky našel.
Já jsem z toho jenom udělala odkaz aby to bylo jednodušší se na ně
podívat.
Když už budete na stránkách ČT, tak se podívejte na recepty pořadu " Kluci v akci". A teď jsem se zpožděním objevila zajímavý pořad „Duchovní kuchyně“ -souvislost různých náboženství s gastronomií- zatím Antické Řecko, Řím, Židovská a teď bude Pravoslavná. Všechno se dá přehrát on line na stránkách ČT- to je prima, také vždycky všechno prošvihnu.
Ráda bych všem, kteří mně pomohli najít tento recept a dali si se mnou
práci.
Komentář Bali nechávám stranou bez odezvy.
Konečně se mně uvolnily ruce a je víc času i na Labužníka. Zdravím