Pršut

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Sonoio
7 příspěvků 30.04.06 11:25
Pršut

Zdravím, zkoušel někdy někdo vyrobit něco jako pršut? Já vím, že se musí sušit cca 8 měsíců, ale co když … Vepřové mám na uzení už naložené, ale dnes mě napadlo tohle. Hledala jsem na netu, ale nic.

Reakce:
kamilio
551 příspěvků 30.04.06 13:24
pršut = prosciutto

Když tyto hesla dáš do jakéhokoliv vyhledavače, tak budeš mít dostatek informací a můžeš se pokusit o výrobu. Sám jsem to ještě nedělal.

Labužník Triss
160 příspěvků 01.05.06 02:53
...

Nalozi se to do soli, presny postup najdes, jinak z praktickeho hlediska doporucuji kusy bez kosti, kvuli snadnejsimu prosoleni.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz