Povidla

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Sarka
433 příspěvků 14.05.04 13:49
Povidla

Mam doma povidla v plastovem kelimku. Po nejake dobe jsou tak tvrda, ze jsem pri delani buchet na tom ohla i nerezovou lzicku. Co s tim? Vyhodit a nebo je na ne nejaka finta. Dik a preji pekny den


Reklama


Reklama

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 14.05.04 16:08
Šárko,

babička vždy říkala, že čím jsou povidla tužší, tím déle vydrží být uskladněná a nezkazí se…hledala jsem postup na rozředění a našla…povařit s trochou vody, malým množstvím rumu, kouskem celé skořice a s hřebíčkem..potom jsou ještě pikantnější…

 
esmeralda
4813 příspěvků 14.05.04 23:47
Povidla

Co to zkusit na mírno v mikrovlnce?

 
Labužník Sarka
433 příspěvků 15.05.04 18:00
Mikrovlnka

Budu sice vypadat jak buran, ale tuto vec nevlastnim a bohuzel na ni nemam ani misto. Moc dekuji za radu.

 
bety
60 příspěvků 16.05.04 03:10
Šárko,

moje babička si vyráběla povidla sama a taky je měla hodně hustá.
Pokud si dobře pamatuju, tak je rozvařovala, jak už tady bylo řečeno, anebo je můžeš rozpustit ve vodní lázni, jenom je přendej z kelímku do vhodné nádoby.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz