Mam doma povidla v plastovem kelimku. Po nejake dobe jsou tak tvrda, ze jsem pri delani buchet na tom ohla i nerezovou lzicku. Co s tim? Vyhodit a nebo je na ne nejaka finta. Dik a preji pekny den
Povidla
babička vždy říkala, že čím jsou povidla tužší, tím déle vydrží být uskladněná a nezkazí se…hledala jsem postup na rozředění a našla…povařit s trochou vody, malým množstvím rumu, kouskem celé skořice a s hřebíčkem..potom jsou ještě pikantnější…
Budu sice vypadat jak buran, ale tuto vec nevlastnim a bohuzel na ni nemam ani misto. Moc dekuji za radu.
moje babička si vyráběla povidla sama a taky je měla hodně hustá.
Pokud si dobře pamatuju, tak je rozvařovala, jak už tady bylo řečeno, anebo
je můžeš rozpustit ve vodní lázni, jenom je přendej z kelímku do vhodné
nádoby.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
